Huis bouwen in Ackerswoude

Huis bouwen in Ackerswoude Pijnacker

In de wijk Ackerswoude zijn er aan de Brinklande momenteel 6 vrije kavels om jouw droomhuis te realiseren. De kavelgrootte variëert van 495m2 tot 352m2. De kavels vormen samen een hofje, centraal gelegen in de woonwijk. De mogelijkheden voor deze kavels hebben we alvast in beeld gebracht. De lokatie ligt nabij het centrum van Pijnacker.

De loting heeft inmiddels plaats gevonden. Ben jij de gelukkige eigenaar van een van de kavels? Dan kun je starten met een intensief en super mooi proces, het ontwerpen en bouwen van jouw droomhuis. Stap 1 is het zoeken naar een architect met ervaring in particulier opdrachtgeverschap. En die hebben wij. Al bijna 20 jaar ontwerpen en bouwen wij voor particuliere opdrachtgevers.
Neem contact met ons op om jouw plannen en wensen met ons te bespreken. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Hieronder vind alvast een aantal voorbeelden van onze ontwerpen

Persoonlijke benadering

Architect2GO bouwt al bijna 20 jaar voor particuliere opdrachtgevers. Of het nu gaat om nieuwbouw van een modern woonhuis of een uitgebreide verbouwing van het interieur, iedere projectuitdaging gaan wij met plezier aan. Elke particuliere opdrachtgever is uniek en heeft zijn eigen wensen en ideeën. En dus is ieder ontwerp en traject ook voor ons weer anders en in die zin een nieuw proces. Dit leidt iedere keer tot een ontwerp en realisatie van een ander droomhuis. Onze opdrachtgever is leidend in proces van concept tot realisatie. Met tekeningen, 3D-modellen en lange gesprekken motiveren en inspireren wij jou om samen met ons het perfect passende ontwerp te maken.
Ontwerpen gaat over het maken van keuzes. Onze taak is om de keuzes en hun consequenties inzichtelijk te maken, zodat we gezamenlijk tot het mooiste eindresultaat komen.

Hoe match je jouw droomhuis met het juiste kavel

Ben je op zoek naar een kavel? Dan kunnen wij ook helpen bij de keuze. Let bij de zoektocht op de positie van het huis op de kavel. Denk aan bezonning, uitzicht en gebruik van huis en tuin in relatie tot natuurlijk licht. Het is belangrijk dat het bouwkavel groot genoeg is voor het soort huis dat u wilt laten bouwen. Hoeveel kamers wilt u? Wilt u een garage? En hoe groot moet de tuin worden? Let ook goed op de vorm van het kavel wat u wilt kopen. Die kan bepalend zijn voor het type villa dat u kunt laten bouwen. Een vierkant of rechthoekig bouwkavel is in veel gevallen het meest praktisch.
Daarnaast hebben vrijwel alle kavels een kavelpaspoort waarin beschreven staat welke regels van toepassing zijn voor de bebouwing. Vaak lijken die veel mogelijkheden uit sluiten, maar met behulp van een architect blijkt er vaak veel meer mogelijk dan gedacht.