Moderne villa Park 16Hoven Rotterdam

Deze moderne villa in Park 16Hoven staat in een van de nieuwste stadswijken van Rotterdam. De ruime opzet met  veel water zorgen voor een unieke plek. Langs de brede en groene lanen staat een grote variatie aan woningen. Op diverse zelfbouwkavels zijn droomvilla’s gerealiseerd, waaronder deze moderne villa aan de Beekweg.

De entree met een hoogte van 5.5m maakt het binnenkomen tot een bijzondere ervaring. De trap leidt naar de verdieping met master bedroom met inloopkast en eigen badkamer. Ook bevinden zich hier 3 slaapkamers en een 2e badkamer. De ruime hal staat in open verbinding met de ruime living met gezellige zithoek met haard en woonkeuken met kookeiland en bar. Door grote glazen puien met schuifdeuren loopt het interieur bijna naadloos over in terras en tuin. De tuin biedt zowel in de ochtend, middag als laat in de avond zon. In de achtertuin is een knusse zithoek gemaakt. Een balletje trappen, boek lezen of in de warme maanden tot laat in de avond barbecueën met gezelschap. Dus ultiem genieten op  zonnige zomerdagen, maar ook heerlijk licht in de donkere wintermaanden.

De strakke vormgeving, uitgevoerd in wit stucwerk geven de villa een moderne uitstraling. De warme accenten in hout en donkere aluminium kozijnen geven het ontwerp accenten.

Deze moderne villa in Park 16Hoven is energiezuinig gebouwd en wordt verwarmd en gekoeld door een hybride warmtepomp. Op het dak liggen 24 zonnepanelen, die ook de elektrische auto van stroom voorzien.

Villa Park16Hoven Rotterdam

Ontwerp: 2016

Realisatie: 2017

Opdrachtgever
particulier

Ontwerp:
Oscar van Strijp