Over Ons

Maak kennis met Architect2GO. Wij zijn een enthousiast ontwerpbureau met een zeer ruime kennis en jarenlange ervaring. We werken door heel Nederland en zijn lid van de BNA.

Na 7 jaar werkervaring bij diverse architectenbureau begon Geraldine Dijk in 2004 als zelfstandig architect. In 2012 ontstond Architect2GO uit een samenwerking Oscar van Strijp. In 2020 is hij fulltime architectuurdocent geworden. Sindsdien geeft Geraldine leiding aan het bureau. Door een nauwe samenwerking met professionele en gerenommeerde  partijen kunnen wij een volledig takenpakket aanbieden.

Een brede kennis en ervaring, samen met  een creatieve en kritische houding zorgen voor oplossingen die realistisch, esthetisch, praktisch, maar ook ‘out of the box’ zijn. Samen met alle partijen binnen het proces wordt voortdurend gezocht naar integrale oplossingen. Met een proactieve houding, heldere communicatie en korte lijnen wordt een goed verloop van het proces gewaarborgd. Maar jij staat centraal in het hele proces.

Duurzaamheid, kostenbewustzijn, gebruik en gemak staan hierbij natuurlijk voorop. Onze ontwerpen zijn hedendaags, passen in hun omgeving, innovatief maar niet experimenteel, comfortabel en mooi. Maar bovenal licht, ruimtelijk en met oog voor detail (esthetisch en technisch) ontworpen.

Persoonlijke benadering

Architect2GO bouwt al bijna 20 jaar voor particuliere opdrachtgevers. Of het nu gaat om nieuwbouw van een modern woonhuis of een uitgebreide verbouwing van het interieur, iedere projectuitdaging gaan wij met plezier aan.

Elke particuliere opdrachtgever is uniek en heeft zijn eigen wensen en ideeën. En dus is ieder ontwerp en traject ook voor ons weer anders en in die zin een nieuw proces. Dit leidt iedere keer tot een ontwerp en realisatie van een ander droomhuis. Onze opdrachtgever is leidend in proces van concept tot realisatie. Met tekeningen, 3D-modellen en lange gesprekken motiveren en inspireren wij jou om samen met ons het perfect passende ontwerp te maken. Ontwerpen gaat over het maken van keuzes. Onze taak is om de keuzes en hun consequenties inzichtelijk te maken, zodat we gezamenlijk tot het mooiste eindresultaat komen.

Ontzorgen

Wanneer het ontwerp klaar is, start het proces van de realisatie. Een groot aantal praktische zaken speelt hierin een belangrijke rol. Natuurlijk gaat het om budget, technische mogelijkheden en haalbaarheid, maar ook de organisatie is een belangrijke factor. Het bouwproces is complex en kent veel elementen. Om de ambities en afspraken te handhaven vinden wij een goede bouwbegeleiding onmisbaar. Wij ontzorgen jou gedurende het gehele traject, van het eerste schetsontwerp tot en met de uiteindelijke oplevering

Wil je meer weten over ons bureau en onze werkwijze? Maak kennis met Architect2GO. Een eerste afspraak is vrijblijvend.

Nieuwsgierig naar onze ideeën voor jouw nieuwe huis? Neem contact op voor een vrijblijvend schetsgesprek.