Kavels Brinklande in Ackerswoude

In Ackerswoude hebben veel gezinnen een plek gevonden om te wonen. De grote variatie aan woningtypen en stijlen zorgt voor een speels en kleurrijk beeld. Ook is de ligging natuurlijk ideaal: vlakbij het centrum van Pijnacker en de RandstadRail halte. Met metrolijn E ben je binnen het half uur in Rotterdam of Den Haag. En Delft is zelfs op fietsafstand. Als je dan toch met de auto op pad moet, zijn de N470, A13,en A12 makkelijk te bereiken.
Winkels en voorzieningen van het gezellige Pijnacker liggen letterlijk op loopafstand. Daarnaast wonen in Ackerswoude gezinnen met jonge kinderen. In 2021 is het Integraal Kindcentrum met Dalton basisschool De Tweemaster en Triodos kinderopvang geopend. Wil je de natuur in? Wandelen, skaten of fietsen kan in het natuurgebied De Groenzoom. En daarna een pannenkoek eten bij De Soete Suikerbol.

Architect2GO heeft diverse projecten in de gemeente Pijnacker-Nootdorp gerealiseerd. Bekijk de voorbeelden onderaan deze pagina.
De zes kavels Brinklande geven je gelegenheid om jouw droomhuis te bouwen. We laten je graag mogelijke ontwerpen per kavel zien. Maar dit is slechts een kleine greep uit onze ontwerpen.
We komen graag met je in gesprek om te luisteren naar jouw wensen en dromen. Vervolgens verwerken we die in een droomhuis op maat. Want daar zijn we goed in. In een vrijblijvende kennismaking laten we zien hoe we dat doen. Zodat jij straks in een heerlijk en bijzonder huis woont. Net zoals de bewoners aan de Groenlinglande. Zij wonen in een bijzonder ontwerp; een meergeneratiewoning

Architect2GO ontwerpt in Pijnacker-Nootdorp

Meergeneratiehuis Ackerswoude
Kavels achter de duinen

Nieuwsgierig naar onze ideeën voor jouw droomhuis? Bel voor een vrijblijvend schetsgesprek.