Nieuwbouw villa Park van Buijsen Pijnacker

Deze nieuwbouw villa in het Park van Buijsen is een fijn familiehuis en aan alle wensen van de opdrachtgevers voldoet. Met voldoende thuiswerkplek voor beide ouders en ruimte voor kinderen is het een huis van deze tijd. De simpele basisvorm wordt bijzonder door het huis op te delen en de 2 volumes ten opzichte van elkaar te verschuiven. De schaduwwerking zorgt voor de nodige plasticiteit. De grote gemetselde schoorsteen, met 2 open haarden, is een markante verschijning.

Binnen vloeien ruimtes makkelijk in elkaar over zonder één grote ruimte te worden. In de ochtendzon kan een kop koffie aan het raam worden gedronken. de email worden gelezen. Met het draaien van de zon, verplaatst het leven zich naar de eettafel en zithoek aan de tuinzijde. De extra ruimte op de begane grond kan worden ingericht als speel- en televisiekamer of kantoor aan huis.

Op de verdiepingen bevinden zich 4 grote slaapkamers, twee badkamers en veel bergruimte. Het prachtige uitzicht over de polders maakt het plaatje compleet. Het huis wordt gebouwd door Groenhart houtskeletbouw en begin maart gaat de eerste heipaal de grond in.

Villa Pijnacker

Ontwerp: 2020

Realisatie: 2021

Opdrachtgever
particulier

Aannemer
Groenhart Houtskeletbouw BV
www.groenhart-houtskeletbouw.nl

Ontwerp:
Geraldine Dijk