Wonen achter de duinen

Eigen huis bouwen achter de duinen

In het kustgebied van het Westland een woning naar eigen ontwerp ontwerpen en bouwen? In het project ‘Kavels Achter de Duinen’ in Monster kun je jouw droomhuis realiseren. Wonen achter de duinen, vlakbij strand en zee, hier heb je 365 dagen per jaar een vakantiegevoel Met plezier nemen we je mee in de beleving van Kavels Achter de Duinen. Dit project is onderdeel van woongebied ‘Achter de Duinen’ in Westmade-Noord.

De verkoop van Kavels Achter de Duinen is in volle gang. De inschrijving voor de eerste 13 kavels (fase 1) is op 15 maart 2023 gesloten. De verkoopgesprekken vinden op dit moment plaats. Je kunt de stand van de verkoop volgen op de pagina aanbod. Ook kun je hier lezen hoe een zelfbouwproces verloopt. Als architect helpen wij graag en vinden het zelfs een eer dat wij mogen helpen bij het realiseren van jouw droomhuis.

Heb je jouw oog op kavel laten vallen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken. Klik hier voor het maken van een afspraak.
Hieronder vind alvast een aantal voorbeelden van onze ontwerpen

Persoonlijke benadering

Architect2GO bouwt al bijna 20 jaar voor particuliere opdrachtgevers. Of het nu gaat om nieuwbouw van een modern woonhuis of een uitgebreide verbouwing van het interieur, iedere projectuitdaging gaan wij met plezier aan. Elke particuliere opdrachtgever is uniek en heeft zijn eigen wensen en ideeën. En dus is ieder ontwerp en traject ook voor ons weer anders en in die zin een nieuw proces. Dit leidt iedere keer tot een ontwerp en realisatie van een ander droomhuis. Onze opdrachtgever is leidend in proces van concept tot realisatie. Met tekeningen, 3D-modellen en lange gesprekken motiveren en inspireren wij jou om samen met ons het perfect passende ontwerp te maken.
Ontwerpen gaat over het maken van keuzes. Onze taak is om de keuzes en hun consequenties inzichtelijk te maken, zodat we gezamenlijk tot het mooiste eindresultaat komen.

Hoe match je jouw droomhuis met het juiste kavel

Ben je op zoek naar een kavel? Dan kunnen wij ook helpen bij de keuze. Let bij de zoektocht op de positie van het huis op de kavel. Denk aan bezonning, uitzicht en gebruik van huis en tuin in relatie tot natuurlijk licht. Het is belangrijk dat het bouwkavel groot genoeg is voor het soort huis dat u wilt laten bouwen. Hoeveel kamers wilt u? Wilt u een garage? En hoe groot moet de tuin worden? Let ook goed op de vorm van het kavel wat u wilt kopen. Die kan bepalend zijn voor het type villa dat u kunt laten bouwen. Een vierkant of rechthoekig bouwkavel is in veel gevallen het meest praktisch.
Daarnaast hebben vrijwel alle kavels een kavelpaspoort waarin beschreven staat welke regels van toepassing zijn voor de bebouwing. Vaak lijken die veel mogelijkheden uit sluiten, maar met behulp van een architect blijkt er vaak veel meer mogelijk dan gedacht.