Kavels achter de Duinen

Kavels achter de Duinen – Dromen, bouwen en genieten. Jouw droomhuis vlak achter de duinen en de zee is wonen met 365 dagen vakantiegevoel!
Nergens anders in Nederland kun je op dit moment zó dichtbij strand en zee bouwen wonen. En toch alle voorzieningen dichtbij. Het centrum van Monster is op fietsafstand en het nabij gelegen ’s Gravenzande en Naaldwijk zijn zeer goed bereikbaar. En in 2o min ben je in het centrum van het mooie Den Haag. De omgeving telt diverse sportclubs en scholen. De Internationale school ligt praktisch om de hoek. Recreëren kan niet alleen aan zee, maar ook in het groen van park Madestein en Landgoed Ockenburgh.

Ieder project vraagt weer een andere aanpak, want geen opdrachtgever is hetzelfde. En dus zijn de wensen ook steeds weer anders. Dat kan leiden tot een compleet andere uitwerking van een project. En dat zie je ook in de diversiteit in onze ontwerpen. En dat vinden wij belangrijk als het gaat om jouw droomhuis. Het is jóuw huis. En dat moet op alle fronten kloppen en voldoen aan de wensen van ieder gezinslid. Het moet voelen als een warme, goed vallende jas! Een mooie jas op een kavel achter de duinen.

Maar als je zelf wilt bouwen komt er best veel op je af. Wij helpen graag om het hele proces in goede banen te leiden en jou te ondersteunen, van concept tot oplevering. Wil je weten hoe we dat doen? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dan leggen we graag uit wat onze werkwijze is. Een beknopte versie hiervan kun je hier lezen.

Bekijk hier het kavelaanbod achter de duinen van Monster. Hieronder een aantal voorbeelden en mogelijkheden voor jouw kavel achter de duinen.

Compacte schuurwoning
Bouwen met Architect aan Zet
Kavels Brinklande in Ackerswoude
Huis bouwen in Ackerswoude

Nieuwsgierig naar onze ideeën voor jouw droomhuis achter de duinen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend schetsgesprek.