Een mooi ontwerp valt of staat met de juiste bouwbegeleiding

In de laatste editie van het blad Kavel&Huis is een interview met Architect2GO opgenomen. Hierin vertelt Geraldine uitgebreid over de werkwijze van ons bureau. De kracht van het bureau ligt in het ontzorgen. Bij voorkeur zijn wij van de eerste schets tot en met oplevering bij een bouwproject betrokken. Dat we een goed ontwerp leveren, spreekt eigenlijk voor zich. Maar dat de realisatie ook klopt met het papieren ontwerp is net zo belangrijk. Dat verdient veel aandacht. Daarom begeleiden we het liefst zelf de bouw.

Vrije kavels

Ben je op zoek naar een kavel? Dan kunnen wij ook helpen bij de keuze. Let bij de zoektocht op de positie van het huis op de kavel. Denk aan bezonning, uitzicht en gebruik van huis en tuin in relatie tot natuurlijk licht. Vrije kavels in Nederland zijn o.a. te vinden op Zelfbouw in Nederland

Kavel&Huis is een magazine voor iedereen die een kavel wil kopen en een eigen droomhuis wil realiseren. Iedere editie is voorzien van leuke artikelen over ervaringen van zelfbouwers en een uitgebreide katern met schetsontwerpen ter inspiratie voor een eigen ontwerp. Naast het blad is er ook een website met veel informatie over de mogelijkheden om een eigen huis te ontwerpen en te realiseren. Lees het interview met Architect2GO in Kavel&Huis. Het blad is te koop bij o.a Bruna en Ako of te bestellen. Voor iedereen met zelfbouw plannen is een abonnement een aanrader.