Verbouw en interieurscan

Verbouwen van Huis naar Thuis

Je hebt een nieuw huis op het oog of misschien al gekocht. De eerste indruk is fijn, maar het voelt nog niet als thuis. Een doorbraak om die familiekeuken te realiseren, een eigen werkplek of kantoor aan huis, een slaapkamer met walk-in-closet en eigen badkamer of een speel/TV-kamer voor de kinderen. Zou het mogelijk zijn? Je droomt ervan. Dan wordt het echt jouw thuis. Maar hoe verbouwen van huis naar thuis?

Dit is het moment waarop je ons inschakelt. Wij kunnen je helpen met een verbouw- en interieurscan. Na een eerste kennismaking, lopen we samen met jou door het (potentiële) nieuwe huis en bespreken de mogelijkheden. Daarvan maken we een inspirerend verslag met de besproken tips en adviezen. Om te voorkomen dat je droom voor de start al in duigen valt, checken we ook het bestemmingsplan voor je.

slaapkamer met inbouwkast op maat
Zweeds interieur

Smaakt dit naar meer en wil je aan de slag met een verbouwing? Dan gaan we verder met elkaar in gesprek. Aan de hand van twee schetsontwerpen en een moodboard zetten we de eerste stap naar jouw droomverbouwing.
Ontwerpen gaat over het maken van keuzes. Onze taak is om de keuzes en hun consequenties inzichtelijk te maken, zodat we gezamenlijk tot het mooiste eindresultaat komen.

Hebben wij je interesse gewekt? Bel of mail ons voor een afspraak

Verbouw- en interieurscan

– kennismakingsgesprek (telefonisch of online)
– bezichtiging huis (nieuwbouw/ gekocht/ te koop of bestaand)
– verslag van mogelijkheden met tips en adviezen voor verbouwing
– check bestemmingsplan

€ 195,- incl. btw en reiskosten (max. 20km)*

Schetsplan (als het naar meer smaakt)

– uitgebreid vervolggesprek n.a.v. verbouw- en interieurscan
– plattegrondtekening van twee varianten voor een verbouwing
– verlichtingsplan (schematisch) met voorbeelden
– moodboard met inspiratiebeelden

€ 1195,- incl. btw en reiskosten (max. 20km)

Welness

Bevalt het ontwerp, dan kunnen wij het schetsplan uitwerken tot een definitief ontwerp dat helemaal naar jouw zin is. Komt er een doorbraak in een dragend deel of een aan- of uitbouw, dan is een berekening van een constructeur noodzakelijk. Ook daar kunnen we voor zorgen. We werken met vaste constructeurs die snel stukken kunnen aanleveren. Is een vergunning nodig? Ook dat regelen we voor je.

Als het definitief ontwerp is afgerond, ontvang je een compleet pakket tekeningen en informatie waarmee je op zoek kunt naar een aannemer. Ken je geen bouwers? Wij hebben een ruim netwerk met diverse aannemers en brengen je graag met hen in contact. Wil je helemaal geen gedoe of vind je verbouwen spannend? Laat ons dan ook de bouwbegeleiding en uitvoering doen. Voor deze werkzaamheden maken we graag een passende offerte.

Jouw huis verbouwen naar een thuis? Download de flyer of maak een afspraak