Een droomhuis bouw je met een architect!

Wanneer je een eigen huis gaat bouwen, wil je natuurlijk dat het resultaat aan al je verwachtingen voldoet. Een goed ontwerp maak je met een architect. Die helpt niet alleen bij het maken van een prachtig droomhuis, maar kan ook helpen bij de aanvraag van de nodige vergunningen. Bovendien weet hij/zij ook welke aannemer geschikt is, tijd en betaalbaar is. Tot slot kan een architect ook het toezicht op de bouw verzorgen. Zo zorgen wij dat je van begin tot eind grotendeels wordt ontzorgd.
Maar wij snappen dat het lastig is om een architect te kiezen. Begrijpt hij/zij wat ik wil, hoe hoog mijn budget is, wat de randvoorwaarden zijn, heb ik voldoende inspraak, etc. De juiste klik is van groot belang! Ook voor ons.

Daarom bieden wij de mogelijkheid om op basis van de eerste wensen een schetsontwerp met een globale raming te maken. Dit kost € 485,- (incl. btw) en is geheel vrijblijvend. Je zit dus niet aan ons vast wanneer je besluit met een andere architect verder te gaan.  Vrijstaand Isabellaland tuin

Meer weten? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons 06-46235450 (Geraldine). Goed plan? Architect!

Vrijstaand Isabellaland tuin

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren