Opvouwbaar bureau

Weinig ruimte voor een Thuiswerkplek? Installeer of maak een opvouwbaar bureau aan of tegen de wand. Waarschijnlijk wel de meest efficiënte en hippe oplossing voor jouw werkplekprobleem. Er zijn prachtige voorbeelden te vinden op internet en met name Pinterest. Van uiterst praktisch tot mooi vorm gegeven ontwerpen en uitvoeringen.

opvouwbaar bureau tegen de wand in hotelkamer

Bureau hotelkamer Parijs

Als je uit het doe-het-zelf-hout bent gesneden, kun je er zelf een maken. Maar er zijn veel verschillende mogelijkheden te koop. En in elke prijscategorie. Bij de Ikea heb je al een handig en makkelijk exemplaar voor nog geen € 40,00. Voor een iets ruimer budget kun je leuke en creatieve oplossingen vinden op websites als Etsy. Ook voor kinderkamers of een aparte kinderhoek in een leefruimte kan een compact opvouwbaar bureau een oplossing zijn voor een fijne plek om huiswerk te maken of lekker te knutselen.

wall mounted deskFla mate - IIDEE multifunctioneel ruimtegebruik

Je kunt ook kiezen voor een grote exemplaar en tevens gebruiken als eettafel. De tafel wordt dan multifunctioneel, ideaal in kleine ruimtes. Maar je werkplek dichtklappen aan het eind van de dag is er dan niet bij. En dat laatste kan in deze tijd wel heel lekker zijn. Zo houd je makkelijk een ritme en een verschil in kantooruren en vrije tijd.