chillplek voor thuisonderwijs

Thuisschoolplek voor kids

Een fijne chillplek voor thuisonderwijs en lekker niet doen. Hoe heerlijk is dat! Ook voor gezinnen die klein behuisd zijn, zijn er mogelijkheden en oplossingen. Zowel voor binnen als buiten. Het enige dat je nodig hebt is een stuk touw en een vrolijk oud laken. Touw spannen, laken of ander doek er overheen en jouw kids heeft een eigen tent om te chillen. Hang het doek hoog genoeg om een tafel en stoel te kunnen plaatsen. Heb je een grote tent? Dan zet je die op in de huiskamer. Met de meivakantie in aantocht breng je ook een beetje vakantiegevoel in huis.
En nu het weer steeds mooier wordt, verhoogt een tent op balkon of in de tuin vreugde helemaal. Een chillplek voor thuisonderwijs in de buitenlucht. Nog gezond ook! En de pubers kunnen nu het huis al uit…

chillplek voor thuisonderwijs

Heb je nog een hangmat of hangstoel in de kast of op zolder liggen? Hang deze dan op in de kinderkamer. Maar in de woonkamer kan ook. Dan heeft het hele gezin een plek om zich af en toe terug te trekken. Kunnen papa en/of mama ook ene keer chillen. Via internet kun je makkelijk en snel een hangmat of stoel bestellen.