vliegengordijn als room divider

Vliegengordijn als room divider

Een room divider is een super handig om een werkplek te maken. De naam room divider geeft het al aan. Een middel om ruimte op te delen. En dat kan heel prettig zijn wanneer je meerdere functies in één ruimte moet of wilt onderbrengen.

Veel thuiswerkers schipperen met een ruimteprobleem. Zeker als je weinig ruimte hebt of je geen aparte kamer voor jouw werkplek hebt. Met een vliegengordijn maak je een simpele roomdivider. Je kent ze nog wel, zo’n plastic deurgordijn om de vliegen en andere insecten buiten te houden. Geen vliegengordijn in huis? Bestel er een via internet of maak zelf een vrolijk gordijn van stroken stof. Het brengt direct de zomer in huis. Bevestig het gordijn aan  het plafond of span een koord tussen de twee nieuwe ‘ruimtes’

Inspiratie vliegengordijn als room divider

Uiteraard kun je heel veel eigen creativiteit loslaten op een vliegengordijn. Gebruik stroken of cirkels van gekleurd karton. Rijg plastic doppen of lege blikjes aan een koord. Of geef je oude CD-collectie een nieuwe bestemming. Je kunt zelfs wc rollen schilderen en er slingers van maken. Na het hamsteren van wc papier heeft iedereen er vast genoeg in huis. Kortom, geef je fantasie de vrij loop en creëer een room divider om jouw werkplek vrolijker  en prettiger te maken!