Thuiswerkarchitect helpt met thuiswerkplek

ThuiswerkArchitect gelanceerd

ThuiswerkArchitect helpt met thuiswerkplek!
Tot voorkort hadden velen een wekelijkse thuiswerkdag. Nu hebben we al een aantal weken de thuiswerkweek!
Voor sommige misschien een zegen. Maar als je niet allemaal een eigen kamer hebt, is het worstelen met een plekje in een hoek van het huis of aan de overvolle eettafel die ook is ingenomen door de thuisschoolkinderen of je partner. Niet altijd even ideaal en prettig om de dagelijkse werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

De ThuiswerkArchitect helpt met verbeteren of realiseren van een fijne thuiswerkplek. Wij geven gratis praktische tips en simpele adviezen voor een goede, leuke en fijne werkplek. Zodat jij én jouw huisgenoten zonder gedoe de (werk-) dag doorkomen. Oplossingen zonder direct de deur uit te moeten om naar de bouwmarkt te rijden. Slimmigheden die niet veel kosten. Hooguit wat tijd, maar dat hebben we nu. Want we zitten nog wel even thuis te werken…

Heb je direct hulp nodig? Laat het ons weten via Facebook, Instagram of een mailbericht naar info@thuiswerkarchitect.nl. Of stel je vraag via dit blog. Heb je zelf een leuk idee laat het ons dan ook weten. Misschien kunnen we er anderen helpen en komen we met leuke tips en ideeën fijner door deze aparte tijd.