Thuiswerktafel

De Thuiswerktafel is ideaal voor thuiswerken. Want het is een eettafel en werkplek in één meubelstuk. Dus ruimtebesparend, maar ook stijlvol en comfortabel.

Bijna 2 jaar geleden gingen we op advies van de regering van de een op de andere dag massaal thuiswerken. Voor velen worstelen met soms beperkt beschikbare ruimte voor een rustige werkplek. Nu wordt geheel of gedeeltelijk thuiswerken het nieuwe normaal. We spreken inmiddels van hybride werken. Twee, soms drie, dagen naar kantoor en een paar dagen vanuit huis. Ondertussen zijn er diverse producten ontwikkeld en op de markt gekomen die een oplossing bieden voor de ideale thuiswerkplek. Want een goede werkplek verhoogt de productiviteit en het werkplezier. Werken vanuit huis brengt soms best wat uitdagingen met zich mee. Misschien heb je bijvoorbeeld geen plek voor een aparte werkkamer, werk je aan een te klein bureau in je slaapkamer of moet je iedere avond rond etenstijd de tafel weer leegruimen. Met de Thuiswerktafel heb je geen aparte werkkamer nodig. zonder problemen verandert deze eettafel in een werkplek.

eettafel wordt werktafeleettafel wordt werktafel

Heb je je ontbijt en kop koffie achter de kiezen? Tijd om aan de slag te gaan; zet je servies aan de kant, klap het tafelblad omhoog en je schuift het blad met muis en toetsenbord uit. Het scherm zit direct op ooghoogte voor een comfortabele werkhouding. En aan het einde van jouw werkdag klap je de werkplek dicht en sluit je de dag ook mentaal af. Wel zo lekker!

Kortom de Thuiswerktafel is ideaal voor thuiswerken en misstaat natuurlijk ook niet in de werkkamer. Meer weten over de Thuiswerktafel? Kijk op hun website. En daar kun je de tafel ook bestellen.