Theekoepel als thuiswerkplek

Tuinkantoor

Een thuiskantoor in je eigen tuin, een tuinkantoor dus. Een plek waar je gefocust kunt werken en na een efficiënte werkdag het licht uitdoet en de deur achter je dicht kunt trekken.

Vroeger werden landgoederen vaak voorzien van paviljoens in de tuin. Veelal bedoeld als theehuisje, maar ook in gebruik als atelier of plek om ongestoord te schrijven of simpelweg te mijmeren. Langs de Vecht of de Vliet zijn deze kleinschalige architectonische creaties nog vaak te vinden in de tuinen en parken van diverse landhuizen. En wat zouden ze nu goed van pas komen als thuiswerplek!

Thuiskantoor in je iegen tuin

Tuinkantoor OPUS- plug & work

En daar zagen diverse ontwerpers en architecten in deze tijd van massaal thuiswerken een mooie uitdaging. Een van de leukere ontwerpen vinden wij de OPUS Pod. Dit tuinkantoor is slechts 8m² en dus ook geschikt voor een kleinere tuin. Voldoende bewegingsvrijheid en bij lekker weer is de tuin dichtbij. De pod is voorzien van elektra en internet bekabeling en in het kader van Plug&Work staat de OPUS binnen 1 werkdag vergunningsvrij in je tuin. Het ontwerp is slim en perfect ingericht en ook aan de buitenkant een simpel en mooi ontwerp. Én voorzien van thermisch gemodificeerd hout met een levensduur van +/-  20 jaar.

Thuiskantoor by night

Tuinkantoor OPUS by night

Wil je meer info over de OPUS Pod? Klik hier voor antwoorden op meest gestelde vragen