Levensloopbestendige en moderne bungalow

De bouw van een levensloopbestendige en moderne bungalow op het Noordereiland in Nieuwveen is gestart. Het Noordereiland maakt onderdeel uit van het project De Verwondering, een onderdeel van Wonen in Nieuwkoop
Het ontwerp is ruim en drempelloos, maar ook flexibel en dus duurzaam in gebruik. Er is gekozen voor duurzame installatieoplossingen en onderhoudsarm materiaalgebruik.

De eerste paal is in november geslagen. Vervolgens zijn de fundering en begane grondvloer in januari gestort. Door de zware februari stormen is de bouw van het casco later van start gaan. Maar in 3 dagen heeft Groenhart Houtskeletbouw het casco neergezet. De woning is geproduceerd door Terhalle in Duitsland.  Alle wanden zijn voorzien van installaties waardoor de warmteweerstand goed blijft. Inmiddels wordt er gemetseld. De lichtgrijze stenen Farsund van Hagemeister is geleverd door GDS Keramiek Deze strengpers steen geeft de het ontwerp een mooie strakke uitstraling. De oplevering van deze levensloopbestendige en moderne bungalow staat gepland voor begin juni.

Volgde bouw op onze Facebookpagina

Vrijstaand Isabellaland tuin

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren