De Werkflat

Eindelijk zelfstandig en lekker werken vanuit huis. Geen reistijden meer, minder kosten. Maar na verloop van tijd is het ook wel saai. De slaapkamer wordt nooit een écht kantoor. Je mist de aanspraak van collega’s en het lunchen gebeurt even snel aan het aanrecht.
Klanten en opdrachtgevers thuis ontvangen, is niet echt professioneel. Het vergaderen aan je eettafel is niet wat je je had voorgesteld van kantoor aan huis. Daarnaast is de ‘slaapkamer’ bedrijfsmatig niet aftrekbaar. Natuurlijk, je kunt kantoorruimte huren maar dat kan prijzig zijn. Je kunt af en toe gebruik maken van flexplekken maar dat is vaak niet handig.

Wonen met kantoor aan huis én de dynamiek en voordelen van een flex-office

Je bent co-worker, thuiswerker of net een start-up begonnen. Thuiswerken ligt voor de hand, maar je mist de dynamiek, faciliteiten van Flex-office én je wilt professioneel overkomen.
De Werkflat is de oplossing!
Je eigen studio of appartement met direct toegang tot de eigen werkplek. Grenzend aan een open workspace of in je eigen kantoorkamer. Net zo 24/7 bereikbaar als het kantoor op je slaapkamer. Waar je vergaderruimte, toiletten en panty kunt delen. Een lunchtafel met aanspraak. En altijd goede koffie en wie weet een tafeltennistafel voor tussendoor.
Met een espressobar aan de straat of een kapper die ook zijn aandeel heeft in De Werkflat.  Wie weet een kleinschalige kinderopvang. De vrijdagmiddagborrel op het dakterras met wellicht ook plek voor een gezamenlijk moestuin. Alles is mogelijk!
Co-living gecombineerd met Co-working, zo ziet De Werkflat eruit.