Over ons

Architect2GO is in 2013 ontstaan uit een samenwerking  tussen G-architecten en Architectenbureau Oscar van Strijp. Beide bureaus hadden de behoefte om hun slagkracht te vergroten , hun expertise te bundelen en de continuïteit te kunnen garanderen naar opdrachtgevers, zonder de voordelen van een kleine organisatie te verliezen.

Architect2GO is een architectenbureau met een zeer ruime kennis en jarenlange ervaring op het gebied van o.a. onderwijs en onderzoek, zorg, kantoren, woningbouw en interieurs. Door nauwe samenwerking met professionele en gerenommeerde  partijen kunnen wij een volledig takenpakket aanbieden waaronder ook haalbaarheidsonderzoeken, BIM, bouw-/kostenmanagement en constructieadviezen.

Een brede kennis en ervaring, samen met  een creatieve en kritische houding zorgen voor oplossingen die realistisch, efficiënt , esthetisch en ‘out of the box’ zijn.
Duurzaamheid, kostenbewustzijn, gebruik en gemak staan hierbij natuurlijk voorop. De architectuur van Architect2GO is  hedendaags, past in zijn omgeving, oog voor detail (esthetisch en technisch), innovatief maar niet experimenteel, comfortabel en mooi.
Architect2GO zoekt naar oplossingen die passen bij de opdrachtgever en/of gebruiker. Zij staan centraal in het ontwerpproces. Architect2GO vindt het van groot belang nauw samen te werken met  hen.

Architect2GO is een teamspeler die zoekt naar efficiënte oplossingen voor ruimtelijke en logistiek vragen. Samen met alle partijen binnen het proces wordt voortdurend gezocht naar integrale oplossingen. Door de grote diversiteit aan opdrachtgevers en bouwopgaven is een scherp oog ontwikkeld voor verschillende organisaties, culturen en mensen waarmee wordt samen gewerkt. Een proactieve houding, heldere communicatie en korte lijnen waarborgen een goed verloop van het proces.

Curriculum Vitae Architect2GO

CV architect2GO

Samenwerkingsverbanden

Architect2GO werkt bij complexe opdrachten nauw samen met architectenbureau Broekbakema en ingenieursbureau Multical

Broekbakema kan de volgende diensten leveren aan Architect2GO:

 • Ontwerp ondersteuning
 • Project management ondersteuning
 • Bouwkundige uitwerking
 • BIM en BIM-management
 • Duurzaamheids-management

Ingenieursbureau Multical kan de volgende diensten leveren aan Architect2GO:

 • Bouwkosten
 • Bestekken

Binnen deze samenwerkingsverbanden zijn o.a. de volgende projecten tot stand gekomen:

 • Gezondheidsdienstvoor dieren te Deventer (besteksgereed)
 • Laboratorium voor Procestechnologie TU Delft (schetsontwerp)
 • Fioretticollege te Lisse (opgeleverd najaar 2013)
 • Dienstengebouw Roteb te Rotterdam (opgeleverd 2011)
 • Wellantcollege te Aalsmeer (opgeleverd 2012)
 • nVWA-Rikilt te Wageningen (opgeleverd 2009)
 • nVWA-Plantenziektenkundige Dienst te Wageningen (opgeleverd 2006)

BIM:

Door de samenwerking met Broekbakema en Multical is Architect2GO in staat om uw projecten geheel BIM (Building Information Model) te ontwikkelen.
Waarom BIM? De bouwwereld is toe aan de volgende stap in haar ontwikkeling. Na de revolutie van de tekentafel  naar  digitale tekenprogramma’s staan we nu aan de vooravond van een omwenteling van 2D naar 3D informatie.

Voorheen was de bouw overzichtelijk; je had de opdrachtgever, de architect (ondersteund door een constructeur en installatieadviseur) en de aannemer. Dankzij een enorme toename van extra betrokken partijen (bouwmanagement, onderaannemers, tekenbureaus en organisatieadviesbureaus, interieurarchitecten en projectinrichters, duurzaamheidadviseur bouwkostendeskundige etc) is er nog meer behoefte aan betere communicatie. Juist hierdoor gaat er op dit moment veel mis in de bouwwereld.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen